Damene slo Kongsberg

Snøggs ferske damelag i 3.divisjon slo Kongsberg 2 – 1 i en forholdsvis jevnspilt treningskamp  Tinfos kunstgressbane. Begge lag er svært unge til å være damelag. Det var for det meste jente-  og juniorspillere på begge lagene. Det som skilte lagene var fysikken. Snøgg virket noe tøffere i duellene.  I de første minuttene skjedde det lite foran målene. Først etter et kvarter kom kampens første målsjanse.   Marianne Tomren ble spilt glimrende igjennom og scoret på et knallhardt skudd fra 12 meter . Snøgg  fortsatte og presse etter dette. Etter ca 30 min fikk laget frispark fra 20 meter . Lise Mari Kasin skjøt frisparket  rett i stolpen. Returen satte Camilla Tveitan sikkert i målet. 2 – 0 til Snøgg. Dette sto seg omgangen ut.  2. omgang ble veldig sjansefattig. Kongsberg reduserte til 2 -1 noen minutter før full tid på ett høyt skudd  som gikk over Katrine Sehl i Snøggburet, som for øvrig sto en meget god kamp. Ellers på ett godt Snøgglag  likte vi best midtstopperne Line Brendemo og Marianne Hodne.

Og så må vi ikke glemme dommeren, vi hadde børstet støvet av Tor Karlsen. Han viste at han ikke hadde  glemt gamle kunstner. Han dømte en prikkfri kamp!

Disse spilte for Snøgg: Katrine Sehl , Line Brendemo , Marianne Hodne , Kristin Kaasa , Frida Haslekås ,   Marianne Tomren , Lise Mari Kasin , Lena Tomren , Camilla Tveitan , Linda Arud , Monica Haugan , Anne  Wabakken , Oda Forsberg og Heidi Bakka.