tilbake

Bamble - Snøgg 2 - 0
God kamp tross tap
Snøggdamene tapte bortekampen mot Bamble2 ufortjent 0 - 2. I 1. omgang var Snøgg det klart beste laget med mange store målsjanser. Men det var bare Bamble som greidde å score. Målet kom på en heading etter 17 min som Snøggs keeper fikk en hånd på, men som snek seg inn i målet. Til tider var det det reneste stormløpet mot Bamlemålet. Både Marianne Tomren og Rikke Schau Odden var alene igjennom flere ganger uten å lykkes. Bamble hadde en meget god keeper som avverget alle forsøk fra Snøggs side.

2. omgang ble mye jevnere. Få sjanser til begge lag. Men også i denne omgangen var det bare Bamble som scoret. Nok en gang en heading. Headingen treffer en Snøggforsvarer og forandrer totalt retning og triller inn i motsatt hjørne. Da var det spilt 83 min. Med 2 - 0 til Bamble er kampen avgjort.

Til tross for tap, dette var en av de beste kampene laget har spilt denne sesongen, motstanderen tatt i betraktning. Det var mye godt spill, og innsatsen var gnistrende hele kampen.

Best på Snøgglaget synes vi var Cecilie Paulsen i midtforsvaret og Lena Tomren og Lise Mari Kasin sentralt på midten. Allerede til onsdag er det ny kamp for damene.

Hjemme på Tinfos mot Gulset.

Med seier her blir kampen på søndag mot Tollnes helt avgjørende med tanke på å få spille kvalifisering om opprykk til 2. div. Det hadde vært gøy!

Disse spilte: Marianne Lillemo, Maryanna Haslekås, Gro Tveiten, Cecilie Paulsen, Frida Haslekås, Lina Marie Odden, Lise Mari Kasin, Lena Tomren, Line Brendemo, Marianne Tomren, Rikke Schau Odden, Camilla Tveitan, Heidi Bakka og Benedicte Odden.