tilbake

Drangedal - Snøgg 3 - 0

Første tap for Snøggdamene

Snøgg gikk på sitt første tap i 3.div. i bortekampen mot Drangedal. Hjemmelaget vant 3-0 etter å ha ledet 2-0 ved pause.
Kampen begynte veldig bra for Snøgg. Første halvtimen dominerte laget stort og presset Drangedal langt tilbake på banen. Men nettopp i denne kampen skulle lite gå i Snøggs favør. Selv om vi var forbi keeper ble skuddet satt over mål! Den ene sjansen etter den andre gikk fra oss. Og så skjer det som ofte skjer i fotball, motstanderne tar en ufortjent 1-0 ledelse for i neste øyeblikk å øke til 2-0. Etter dette så det ut til at Snøggdamene mistet all ”gutsen” de hadde.
2.omgang ble helt jevnspilt, men det var kun Drangedal som greide å score.
Det merkes godt at det er et ungt lag Snøgg stiller med når vi møter fysisk sterkere og eldre spillere som i denne kampen mot Drangedal. Vi taper for mange dueller og må bli tøffere på disse.
Best på Snøgg i denne kampen var Lise Mari Kasin og Lena Tomren på midtbanen og Line Brendemo som spilte en bra 2.omgang som spiss.

Flg. Spilte: Marianne Lillemo , Tone Solvang , Marianne Hodne , Kristin Kaasa , Katrine Sehl , Line Brendemo , Lise Mari Kasin , Lena Tomren , Gro Tveiten, Monica Haugan , Linda Arud , Oda Forsberg , Heidi Bakka og Benedicte Odden.