tilbake

Nanset - Snøgg 2 - 3
Seier over Nanset

Snøggs damer slo Nanset borte med 3 - 2 i en spennende kamp. Nok en gang stilte vi et meget redusert lag p.g.a. mange forfall. Men vi gir en stor takk til "7er damene" Jeanette Tørre og Annette Solli for at vi i det hele tatt kunne stille lag. Kampen åpnet veldig dårlig for et nykomponert lag. Nanset ledet 2 - 0 allerede etter 10 minutter og Snøgg ble rundspilt. At Nanset ikke scoret flere mål i 1. omgang er en gåte! Hvordan en fotballkamp kan endre karakter fra omgang til omgang vet vi ikke, men i 2. omgang var det Nanset som ble rundspilt! Først scoret Line Brendemo 1- 2 og 2 - 2 før Monica Haugan fastsatte resultatet til 3 - 2 fem minutter før slutt.
1. omgang bør glemmes så fort som mulig, men kan laget følge opp 2. omgang tror vi på revansje for tapet for Hei mot samme motstander hjemme på søndag.
Best mot Nanset (vi snakker 2. omgang) synes vi var Gro Tveiten og Frida Haslekås i midtforsvaret, Lena Tomren jobbet knallhardt på midten og Line Brendemo var en konstant trussel som spiss.

Disse spilte: Marianne Lillemo, Jeanette Tørre, Gro Tveiten, Frida Haslekås, Benedicte Odden, Marianne Tomren, Lena Tomren, Heidi Bakka, Linda Arud, Line Brendemo, Monica Haugan og Annette Solli.