tilbake

Snøgg - Bamble 3 - 0
Snøggdamene knuste topplaget
Snøgg ble det første laget som tok poeng fra suverene Bamle2 som hadde 9 strake seiere før tirsdagens kamp mot Snøgg. Etter 90 min stod det hele 3 - 0 til hjemmelaget.

1. omgang begynte famlende for Snøgg. Allerede etter 30 sek smalt ballen i tverrliggeren over Snøggs gode keeper Marianne Lillemo. Midtveis i omgangen stod stengene nok en gang i veien for Bamble ledelse. Snøgg kom mer med utover i omgangen, og mot slutten var det Snøgg som styrte og som skulle få scoring. Like før pause blir Monica Haugan spilt helt igjennom. Hun gjør ingen feil og setter ballen til side for keeper. Dermed 1 - 0 til pause.

2. omgang startet med et ensidig press mot Snøggmålet de første 15 min uten at bortelaget greidde å spille seg til noen klare målsjanser. Og da Snøgg kontret inn 2 - 0 ved Linda Arud etter 20 min hadde Snøgg fullstendig kommandoen resten av kampen. Nå var Bamblejentene blitt ordentlig sure, de var jo ikke vant med å tape. Og da Marianne Tomren scoret på et flott skudd 10 min før slutt var kvelden fullkommen for Snøggjentene. Utenom målene hadde laget drøssevis av store sjanser som ble sløst bort.

Siste halvtimen av 2. omgang er nok noe av det beste jentene har prestert denne sesongen. Kan laget følge opp spillet og innsatsen i neste kamp mot samme motstander på bortebane førstkommende søndag ser vi ikke bort ifra at vi kan ta flere overraskende poeng fra topplaget.

Hele laget bidro til denne sterke seieren, men vi synes jentespillerene Frida Haslekås og Marianne Tomren lå et lite hakk over de øvrige.

God dommer var Birger Stenersen fra Heddal.

Disse spilte: Marianne Lillemo, Frida Haslekås, Gro Tveiten, Cecilie Paulsen, Maryana Haslekås, Lina Marie Odden, Lise Mari Kasin, Lena Tomren, Marianne Tomren, Monica Haugan, Line Brendemo, Linda Arud og Heidi Bakka.