tilbake

Snøgg - Drangedal 5 - 4
Snøggdamene vant toppkamp
Snøggs damer fikk revansje for 0 - 3 tapet i vår da de vant 5 - 4 over Drangedal på kunstgresset på Tinfos i en meget spennende kamp. Etter seieren er laget for fullt med i kampen om opprykk til 2. div.

Kampen åpnet med flere store sjanser til Snøgg, men uttelling ble det ikke før det var spilt ett kvarter. Da scoret Monica Haugan på straffe etter at en snøggspiller hadde blitt dratt ned i feltet. I steden for at Snøgg fortsatte å presse kom Drangedal mer med i kampen. Midtveis i omgangen scoret de to mål med kort mellomrom. Ved begge anledninger lå forsvaret for høyt og Drangedal kom alene igjennom. Når minuttet gjensto av omgangen sendte Lena Tomren en glimrende ball til Line Brendemo som forserte noen meter før hun dro til fra 16 meter og i mål utagbart for keeper. 2 - 2 til pause.

Andre omgang startet som den første. Med mange snøggsjanser. Og etter 10 min. vant Linda Arud en løpsduell og satte inn 3 - 2. Og nå var Snøgg virkelig i siget. 20 min. var spilt da en drangedalforsvarer handser i eget felt og det er klart for ny straffe. Men denne gang skyter Monica Haugan utenfor. Hennes første straffemiss på flere år. Men Snøgg skulle likevel gå opp til 4 - 2 etter en halvtime. Line Brendemo skyter på direkten fra 12 meter etter corner og ballen fyker i mål. Nok en kjempescoring av Line. Men Drangedal skulle komme tilbake et par min senere og reduserte til 4 - 3 på et godt skudd fra 20 meter. Ny nerve i kampen.

Da 5 min gjenstår scorer Line sitt tredje for dagen etter en gjennomløpning. Nå var vel kampen avgjort?

Men nei! Minuttet etterpå reduserer Drangedal til 5 - 4 etter nok et godt skudd. De siste minuttene ble veldig nervepirrende, men heldigvis ble det ikke flere mål i kampen. Hele laget skal ha ros for en kjempeinnsats hele kampen igjennom. Best på snøgglaget denne gang synes vi var søstrene Tomren og Camilla Tveitan på midtbanen, og lengst fremme viste Line Brendemo hvor god hun kan være.

Et pluss også til Maryana Haslekås i forsvaret som blir bedre og bedre etter å ha vært borte fra fotballen noen år.

Med samme innsats i tirsdagens kamp mot Bamble håper vi å bli det første laget som tar poeng fra dem.

Disse spilte: Marianne Lillemo, Frida Haslekås, Gro Tveiten, Hanne Gravdal, Maryana Haslekås, Camilla Tveitan, Lena Tomren, Marianne Tomren, Linda Arud, Line Brendemo, Monica Haugan, Heidi Bakka og Benedicte Odden.