tilbake

Snøgg - Hei 3 - 3
Uavgjort for Snøgg damene

Snøggs damer i 3. div. henger med i toppen etter uavgjort 3 - 3 mot Hei hjemme på Stadion. Det ser ut til å bli en spennende avslutning på årets 3. div hvor Hei, Drangedal og Snøgg kjemper om andreplassen etter suverene Bamble 2 som gir opprykk til 2. div.

1.omgang åpnet spillemessig bra for Snøgg. Hei ble presset bakover på banen den første halve timen. Men så går det som det ofte gjør: Det ene laget spiller og spiller, og det andre laget kontrer og scorer. Etter 35 min. skjer akkurat det. Og om ikke det var nok; minuttet etterpå gikk Hei opp til 2 - 0. Meget ufortjent. Men som i forrige kamp gir ikke Snøgg opp. Like før pause blir Rikke Scau Odden felt, og Monica Haugan setter straffen sikkert i mål.

Andre omgang startet som den første med stort Snøggpress. Forandringen nå var at det var Snøgg som scoret. Først utlignet Monica Haugan til 2 - 2 med sitt andre mål for dagen, før Rikke Schau Odden gjorde 3 - 2 til Snøgg. Da var det kun spilt et kvarter av andre omgang. Spillet jevnet seg ut resten av omgangen med flere store sjanser til begge lag, men det var bare Hei som klarte å score midtveis etter en blunder i Snøggforsvaret.

Best på Snøgglaget denne gang synes vi var keeper Marianne Lillemo , samt Marianne Tomren på midten og Monica Haugan helt framme.

Ellers synes vi det var moro for en gangs skyld å ha en meget god dommer i Tore Aaland fra Hørte. Hadde alle dommere vært på hans nivå hadde det ikke vært farlig!

Disse spilte: Marianne Lillemo , Anne Wabakken , Cecilie Paulsen , Gro Tveiten, Frida Haslekås , Marianne Tomren , Lena Tomren , Lina Marie Odden , Linda Arud , Line Brendemo , Monica Haugan , Rikke Schau Odden, Heidi Bakka og Benedicte Odden.