tilbake

Snøgg - Stridsklev 29 - 0

Snøggdamene utklasset Stridsklev med 29-0

Onsdagens 3. divisjonskamp for damer ble enveiskjøring mot gjestenes mål i to omganger. Snøggdamene stoppet ikke før det stod 29 – 0!! Kampen var ikke mer enn 5 min. gammel før all spenning forsvant. Snøgg ledet allerede da 3 – 0. Målene fortsatte å renne inn før pause, og målprotokollen viste da utrolige 17 – 0.
Selv om Snøgg spilte en god kamp, må det sies at Stridsklev nok er det dårligste laget vi noen gang har møtt. Men en ting er sikkert, Snøgg har noen meget gode og målfarlige spisser som skal bli vanskelige å stoppe for samtlige lag i denne divisjonen. Rikke Schau Odden og Monica Haugan scoret til sammen 17 mål! Midtbanen hadde fullstendig kontroll og foret spissene med glimrende gjennomspill på løpende bånd. Ellers var det moro å se Tone Solvang tilbake i Snøggtrøya. Hun kommer til å bli en bra forsterkning utover i sesongen.  Bare hun får litt bedre kondisjon! 
Vi håper jentene kommer seg ned på jorden igjen etter denne seieren, for i neste uke er det kamp mot Drangedal, som er et mye bedre lag enn Stridsklev. Da får jentene vist hva de er gode for. Og skal opprykk være målet må Drangedal slås. Og vi tror at det skal være mulig. 

Disse spilte for Snøgg:
Marianne Lillemo, Kristin Kaasa, Tone Solvang (1), Marianne Hodne, Frida Haslekås, Anne Wabakken (2), Lena Tomren (2), Lise Mari Kasin (1), Line Brendemo (3), Monica Haugan (8), Rikke Schau Odden (9), Linda Arud (3), Oda Forsberg, Heidi Bakka og Karoline Moen.

Referat fra Varden 22.09.2006
PORSGRUNN Laget har spilt 11 kamper. Tapt samtlige. Scoret seks mål. Sluppet inn 132. Høres det særlig moro ut?
- Kjempemoro. Ja, ikke å tape, men fotball er gøy. Vi står på videre, forsikrer lagkaptein Cecilie Nyberg på vegne av laget som ikke blir fornærmet om noen kaller det fylkets dårligste.Det er det imidlertid få som gjør. Fylkets blideste, derimot. Det gikk så langt at det desiderte bunnlaget i 3. divisjon fikk ord på seg for det gode humøret på banen. Det har en del å lære rent spillemessig, men kunne vært forbilder hva innstilling angår.

Og du trenger godt humør når du taper 0-29 borte mot Snøgg. Og har en gjennomsnitt målscore på 0,5-12 pr. kamp.
- Det som faktisk var ganske morsomt med den kampen, var at Snøgg-jentene ble frustrerte fordi de ikke klarte å score det 30. målet. Det er en litt merkelig følelse når motspillere som leder med tosifret og vel så det, blir litt småsure. Hvordan skulle vi følt det, da? spør Nyberg

- Årets verste opplevelse?
- Det er jo ikke noe vi går rundt og skryter av. Men samtidig svever vi liksom litt på den kampen. Jeg mener, 29! sier sjefen med et smil.