tilbake

Stridsklev - Snøgg 4 - 9
Ny seier til Snøggdamene

Snøgg hadde ingen problemer med å slå Stridsklev 9 - 4 på bortebane. Selv om vi måtte reise til Porsgrunn med kun 10 spillere var seieren aldri truet.

Linda Arud gjorde 1 - 0 allerede i det første minuttet, så lagde Monica Haugan hat trick i løpet av de neste åtte minuttene slik at stillingen var 4 - 0 allerede etter 9 min. Til nå hadde jentene spilt svært bra og Stridsklev var bare nær ballen ved avspark etter scoringene.

Men plutselig sovnet de. Alle sammen. Før det var spilt 12 min hadde Stridsklev redusert to ganger til 2 - 4. Midtveis i omgangen gjorde Line Brendemo 5 - 2, og noen minutter før pause fastsatte Lena Tomren pauseresultatet til 6 - 2 på et godt langskudd.

Andre omgang var 8 min gammel da Monica Haugan lagde sitt fjerde mål for dagen etter at Linda Arud hadde driblet i ca 1 min! Lise Mari Kasin gjorde 8 - 2 etter corner, og Line Brendemo scoret sitt andre da hun gjorde 9 - 2.  Da var det spilt 20 min av omgangen.

Så sov de igjen. Og våknet ikke før kampen var over. I mellomtiden hadde Stridsklev redusert to ganger til 4 - 9 som ble sluttresultatet. Man skulle tro at når vi vinner med fem mål borte, og med kun 10 spillere burde det være bra. Men når vi vet at Stridsklev kun hadde scoret

1 (ett) mål og sluppet inn 99 hittil i sesongen var det ikke veldig imponerende det som ble vist.

Godt at vi ikke møtte ett bedre lag denne gang! Ingen spillere utmerket seg i denne kampen som ble spilt på en meget dårlig bane.

Disse spilte: Marianne Lillemo , Jeanette Tørre, Gro Tveiten, Maryana Haslekås, Lise Mari Kasin , Lena Tomren , Heidi Bakka , Linda Arud , Line Brendemo og Monica Haugan.