tilbake

Tollnes - Snøgg 0 - 0
Snøggdamene spilte 0 - 0 mot Tollnes i siste kamp
Snøgg spilte uavgjort 0 - 0 mot Tollnes borte i sin siste kamp i årets 3. div. Alle trodde det enepoenget ville holde til kvalifiseringsspill om retten til å spille i 2.div. neste år. At Drangedal skulle slå Bamble2 borte var det ikke så mange som trodde på. Men Bamble2 stilte med et meget svakt og ungt lag med en utespiller i mål. Dette i sterk kontrast til hva de stilte med av spillere mot Snøgg for en uke siden. Da toppet de laget. Drangedal vant 4 - 3. Og da Drangedal mer oppskriftsmessig slo Nanset 2 - 0 i en utsatt kamp var kampen om kvalifisering avgjort til Drangedals fordel.

Kampen mot erkerival Tollnes ble en meget jevn, sjansefattig og spennende kamp hvor ingen av lagene egentlig fortjente å tape. Tollnes prøvde alt de kunne fremover, men Snøgg spilte disiplinert og godt bakover for å verne om poenget de trodde ville holde til kvalikspill.

Best på Snøgglaget denne gang synes vi var keeper Marianne Lillemo, samt midtstopperene Gro Tveiten og Cecilie Paulsen.

Alt i alt har det vært en positiv sesong for damene. Som nystartet damelag var målsettingen før sesongen å kjempe i toppen. Og det gjorde de helt til den siste kampen. Litt variable prestasjoner i vårkampene gjorde utslaget for at det ikke ble kvalikspill denne sesongen. Hvis laget klarer å beholde stammen i laget, samt å få et par nye spillere bør opprykk så avgjort være målsttingen neste sesong.

Dessuten er det flere av årets jentespillere som vil banke på døra til A-laget neste sesong. Så vi tror at damefotballen i Snøgg går en lys fremtid i møte.

Disse spilte mot Tollnes: Marianne Lillemo, Frida Haslekås, Gro Tveiten, Cecilie Paulsen, Maryanna Haslekås, Marianne Tomren, Lise Mari Kasin, Lena Tomren, Lina Marie Odden, Monica Haugan, Line Brendemo, Camilla Tveitan, Linda Arud, Heidi Bakka og Benedicte Odden.