25.06.2007

Snøgg - Åsgårdstrand/Horten  4 - 2

Etterlengtet  Snøgg-seier

Snøggs damelag fikk en svært så etterlengtet seier da de slo tabelljumbo Åsgårdsstrand/ Horten 4-2 på Tinfos fredag.

Snøggdamenes svakhet så langt i sesongen har ifølge trener Stig Bakka vært dårlig konsentrasjon og sløvhet i kampenes startfase. I oppgjøret mot tabelljumbo Åsgårdstrand/Horten bestemte jentene seg for å klinke til fra start. 
Startet bra
– Vi startet bra og etter ni minutters spill fikk vi et kjapt mål ved Camilla Stykket. I det 22. minutt doblet Monica Haugan ledelsen og vi kunne fortjent gå til pause med 2-0 ledelse. Etter hvilen falt vi tilbake i gamle synder, noe som gjorde at Åsgårdstrand fikk redusere. Line Brendemo plusset på med en fin scoring, før gjestene fra Vestfold nok en gang fikk nettkjenning. Heldigvis tok jentene seg kraftig sammen og like før slutt fastsatte to-målscorer Camilla Stykket sluttresultatet til 4-2, sier Bakka. Dametreneren er fornøyd med de tre poengene, samt at jentene endelig begynner å score mål. Fortsatt sliter jentene litt med å holde trykket oppe. Dette er noe Bakka og damene har jobbet mye med og fortsatt kommer til å fokusere på i framtida. I øyeblikket ligger Snøgg på en femteplass med 10 poeng, mens Runar leder suverent med åtte strake seirer og 24 poeng.

 

Laget
Anne Lene Nordbø, Elin Åsgård, Frida Haslekås, Cathrine Folserås, Stine Knutsen, Line Brendemo, Camilla Tveitan, Heidi Bakka, Jenny Landsverk, Monica Haugan og Camilla Stykket.
Innbyttere
Lina Marie Odden, Linda Arud og Marianne Tomren.

Kampfakta
Snøgg - Åsgårdstrand/Horten  4 - 2

1-0 Camilla Stykket 9 min
2-0 Monica Haugan 22 min
2-1 Åsgårdstrand 53 min
3-1 Line Brendemo 67 min
3-2 Åsgårdstrand 75 min
4-2 Camilla Stykket 83 min

bilder

tilbake

spillebørs

TRE POENG:
Jenny Landsverk og resten av Snøgg-damene
skaffet seg tre viktige poeng i fredagens oppgjør mot Åsgårdstrand/Horten på Tinfos kunstgressbane.