28.09.2007

Snøgg - Drangedal     5-1

Dirigerte laget til seier

Anført av en strålende opplagt Elin Åsgård på midtbanen og en sikker keeper i Kirvil Schau Odden, vant Snøgg-damene hele 5-1 over Drangedal fredag kveld.

Og la det være sagt med en gang. Dette laget har utviklet seg med stormskritt denne sesongen. Tempoet blir stadig høyere, teknikken bedres og spillet glir i perioder på skinner.
Ungt
Mot Drangedal tok det bare sju minutter før nykommeren Kristina Bjølverud satte inn den første scoringen. Etter litt klabb og babb fikk hun beinet ballen i nettet. Deretter jevnet spillet seg ut, og begge lag hadde sine visitter foran motstanderens mål – uten å få uttelling resten av omgangen. Drangedal fordi Snøgg har en ung og uredd keeper i Schau Odden – Snøgg fordi avslutningene gikk på feil side av stengene.
Åsgård
Utover i 2. omgang overtok Snøgg mer og mer av spillet. Mens Drangedal satset på lange baller, forsøkte Snøgg å spille ball langs bakken. Og regissør bak det meste var Elin Åsgard. Med godt overblikk slo hun pasninger som til stadighet åpnet motstanderens forsvar, og etter hvert måte gjestenes keeper ta den tunge turen inn i nettmaskene etter ballen. Først var Camilla Stykket frampå, før Marianne Tomren med et flott skudd laget 3-0. Så laget Åsgård selv 4- 0 med en dupper fra 25 meter , før Stykket satte inn sitt andre tre minutter før slutt. At Drangedal fikk et trøstemålhelt på tampen var for så vidt fortjent.

Ny kamp
I går var det ny kamp for damene, og da ble Holmestrand slått 3-0 i Vestfold. Damene ledet 1-0 ved pause etter scoring av Camilla Stykket. Etter at hjemmelaget hadde fått løpt av seg etter 10 minutter av 2. omgang, kjørte snøggerne over dem. Nok en gang var Stykket frampå, mens det tredje ble satt inn av Heidi Bakka. –En kamp vi har full kontroll på, og det var også en kamp vi skulle vinne, sier trener Stig Bakka , som dermed kan konstatere at det ble en flott helg for Snøgg-damene med seks poeng. Laget avslutter serien med bortekam mot Åsgårdsstrand neste søndag.

Laget
Kirvil Odden, Stine Knutsen, Kathrine klæbo, Frida Haslekås, Maryanna Haslekås, Kristina Bjølverud, Lena Tomren, Elin Åsgård, Camilla Tveitan, Camilla Stykket, Line Brendemo.
Innbyttere:
Marianne Tomren, Ingrid Heggenes,  Heidi Bakka og Ida Bø.

5-1 Drangedal 89 min

DIRIGERTE: Elin Åsgård spilte en stor kamp på midtbanen da Snøgg banket Drangedal 5-1 fredag.

KLASSE:
Kirvil Schau Odden
hadde flere klasseredninger i kampen mot Drangedal.

Mål:
7. min 1-0 Kristina Bjølverud,
51. min  2-0 Camilla Stykket,
73.
min Marianne Tomren
82. min 4-0
Elin Åsggård,
87. min 5-0 Stykket,
90. min 5-1 Drangedal