30.08.2007

Snøgg - Holmestrand     7-1

Solid Snøgg-seier

Snøggs damelag viste solid form og målteft da Holmestrand 2 ble knust 7-1 på Tinfos kunstgressbane. – Jeg tar av meg hatten for de, sa en overlykkelig Stig Bakka etter kampen.

Det forholdsvis unge laget er i knallform om dagen og hadde godkjent pluss på avslutningsuttellingen. Nå venter serielederen i neste kamp, noe treneren og spillerne ser frem til.
Sinnsykt
Snøgg innehar tredjeplassen i 3  divisjon, med tolv poeng på åtte kamper. Torsdag beviste jentene at de er et langt bedre lag enn det tabellen viser. – Dette var sinnsykt. Jentene spilte fantastisk og jeg tar av meg hatten for de, sa Stig Bakka og smilte fra øre til øre. Han har hele tiden hatt trua på jentene og endelig fikk han se hva han har ventet på i hele år. – I dag hørte de på meg, smite Bakka.
Hat-trick

Line Brendemo startet målballet.
Etter sju minutter satte hun inn et straffespark. Snøgg styrte kampen og fikk punktert den i løpet av seks minutter da hjemmelaget satte inn tre nye mål før pause. Holmestrand yppet seg med et mål ti minutter etter hvilen, men med tre nye mål viste de hva som har ligget å ventet i hele år, storspill på hjemmebane. Kampens store spiller ble Line Brendemo som noterte seg med et hat-trick. Nå venter serieleder Runar i neste kamp, et lag de tapte 1-3 for hjemme. – Med det spillet vi hadde i dag, så gleder jeg meg til kampen mot runar, røpte Bakka.

Laget
Kirvill Odden, Stine Knutsen, Frida Haslekås, Maryanna Haslekås,  Kathrine Klæbo, Line Brendemo, Lena Tomren, Gro Tveiten, Camilla Tveitan, Elin Åsgård, Camilla Stykket.

spillebørs

SOLIDE: Line Brendemo (t.v) scorte tre mål, mens Maryanna Haslekås var solid i forsvaret til Snøgg mot Holmestrand 2.