27.04.2007

Nanset - Snøgg  2 - 2

Uavgjort for Snøgg-damene

Fredagens borteoppgjør mot Nanset/FK Larvik endte 2-2. Det var vertene som kom best i gang da de fikk uttelling på begge sine sjanser i starten av kampen (15. og 25. min). Line Brendemo reduserte bare to minutter etter deres andre scoring. Selv om jentene på Snøgg valset over motstanderen så klarte de bare å score ett mål til. Lena Tomren ordnet 2-2 etter 65 spilte minutter. – Vi hadde overtaket på de gjennom hele kampen, men var altfor ineffektive foran kassa. Jeg telte rundt 25-5 i målsjanser, forteller trener Stig Bakka, som kommer til å kjøre litt ekstra med avslutningstrening foran neste kamp. Som for øvrig er mot Tollnes, 11. mai.