25.05.2007

Snøgg - Runar  1 - 3

Snøgg tapte mot topplaget

Stine Knutsen scoret sitt første mål siden hun spilte sjuerfotball da Snøgg-damene tapte 1-3 for topplaget Runar.

Knutsen som denne sesongen har operert på backplass på damelaget ble flyttet opp på banen av trener Stig Bakka mot Runar, og ungjenta fikk æren av å redusere til 1-3 i 2. omgang.
Flott mål
Og det var et flott mål etter et
fint angrep som ble scoret, men det hjalp dessverre lite for Snøgg-damene mot et bedre Runar-lag. –Jeg må vel innrømme at de vant fortjent. Vi bestemte oss på forhånd for å ligge lavt og nekte de bakrom, men det glapp ved tre anledninger. De hadde en god midtbanespiller som slo perfekte pasninger, og med en rask spiss klarte de å lure oss tre ganger, sier Bakka, som ikke liker at laget har tapt de to siste hjemmekampene. –Men vi leverte en god 2. omgang og holdt dem til 1-1 der. Det skal vi ta med oss videre til de neste kampene mot Stridsklev og Drangedal, sier Bakka.
Skader
Etter å ha åpnet sesongen med 2-2 mot Nanset og seier 6-0 mot Falk har et klabbet litt for det unge damelaget. Særlig 1-2 tapet for Tollnes nest sist var tungt å svelge. –Det var verre å tape den enn mot Runar, sier Bakka, som også har Lena Tomren og Camilla Tveitan ute med skader. To spillere som begge har sentrale roller i laget. –Det svekker laget, men ikke så mye. Jeg er godt fornøyd med innsatsen spillerne legger ned, men vi trenger litt selvtillit nå etter to tap. Og jeg har god tro at vi reiser oss mot Stridsklev, sier treneren.

Laget
Anne Lene Nordbø, Stine Knutsen, Maryanna Haslekås, Frida Haslekås, Cathrine Folserås, Line Marie Brendemo, Heidi Bakka, Elin Åsgård, Jenny Landsverk, Monica Haugan, Camilla Stykket

spillebørs

SCORET: Stine Knutsen hadde ikke scoret mål siden sjuerfotballens dager da hun reduserte til 1-3 for Snøggs damelag mot topplaget Runar.