08.06.2007

Snøgg - Stridsklev  0 - 1

Stang ut

Tverrliggeren, stolpen og Stridsklevkeeperen var nok i veien for Snøggs damespillere, at de sørget for årets tredje tap i serien. Nå kan de bare se at topplagene drar ifra.

Ett eneste langskudd senket Snøgg i årets femte seriekamp. Stridsklev scoret på sin eneste opplagte mulighet og hadde all flaks et fotballag kan ha for å skaffe seg en seier.
Uflaks
Men det er mål som må til for å vinne fotballkamper og det klarte dessverre ikke Monica Haugan og co. i denne kampen. Damespillerne hadde flere store muligheter til å vinne denne kampen, men alt gikk stang ut. – Utrolig surt. I dag hadde vi uflaks, som ikke scoret, sa Line Brendemo etter fredagens tap. Hun alene hadde to skudd i tverrliggeren.
2.omg.
Trener Stig Bakka var ærlig med jentene på laget etter det sure tapet. – I dag hadde vi stang ut, men også innsatsen i første omgang var under pari. I annen omgang spilte dere bedre og burde fortjent bedre enn dette, sukket Bakka. Han fikk også ærlige ord av motstandertreneren:  Dette var ikke fortjent, lo Stridsklev-treneren. fredagens tap var Snøgg  tredje tap for sesongen og de har nå kun fire poeng på fem kamper. Og ligger på sjette plass på tabellen. Nå må laget snu den negative trenden.  Vi må gi mer i duellene og score mål på de sjansene vi spiller oss fram til. vi må rett og slett heise oss ordentlig, presiserer Line Brendemo. Hun og resten av damelaget til Snøgg har ikke vunnet eller tatt poeng siden deres to første kamper. Til helgen venter Drangedal og der må de vinne for å kunne drømme om en plass høyt oppe på tabellen.

Laget
Anne Lene Nordbø, Stine Knutsen, Maryanna Haslekås, Frida Haslekås, Cathrine Folserås, Line Marie Brendemo, Elin Åsgård, Camilla Roland Tveitan, Jenny Landsverk, Monica Haugan, Camilla Stykket.

UFLAKS:
Camilla Stykket og Snøggs damelag hadde uflaks i kampen mot Stridsklev, der de tapt 1-0.