10.05.2007

Snøgg - Tollnes  1 - 2

Preget av skader

Snøgg-damene mistet to viktige spillere underveis i toppoppgjøret mot Tollnes på hjemmebane sist torsdag. Dermed ble laget påført sesongens første nederlag.

Gjestene fra Skien snudde kampen i den andre omgangen – etter at vertene ledet 1-0 ved pause – og fikk med seg tre viktige poeng hjem til Grenland.
Stygg skade
Snøgg tok ledelsen midtveis i den første omgangen, da Camilla Stykket kranglet ballen over målstreken. Så stokket det seg. Og da viktige Lena Tomren ble fraktet til sykehus etter en stygg takling, virket hjemmespillerne tydelig preget. MR-undersøkelsen viste likevel at lagets kaptein slapp unna uten ankelbrudd, men Tomren blir likevel satt på sidelinjen den nærmeste perioden. Også Camilla Tveitan måtte forlate banen. Midtbanespilleren har slitt med beinhinnebetennelse i begge leggene etter overgangen til naturgress, og også hun er uaktuell i de neste kampene.
Begredelig
Lagets trener, Stig Andrè Bakka, betegner den første omgangen som spillemessig begredelig, men at hjemmelaget hevet seg etter hvilen. – Jeg tror nok spillerne ble preget av den stygge skaden til Lena (Tomren), men vi klarte likevel å bedre spillet den siste omgangen, sier Bakka, som måtte se Tollnes nette to ganger de siste 45 minuttene, og dermed ble sesongens første tap et faktum for opprykkskandidatene fra Notodden. I likhet med Snøgg er Tollnes den heteste kandidaten til å sikre avdelingsseieren og opprykk til 2. divisjon.
Vil opp
– Ambisjonsnivået vårt har ikke blitt senket selv om vi tapte denne kampen, påpeker treneren, som trekker frem lagets keeper Anne Lene Nordbø som svært god i toppoppgjøret. Hun hadde flere viktige redninger, men også vertene hadde sine muligheter. Spesielt Monica Haugan slet nok med nattesøvnen etter å ha sløst bort en gigantmulighet på tampen. Men Bakka er optimist foran fortsettelsen. – Vi kommer naturligvis til å savne gode spillere som Lene Tomren og Camilla Stykket , men vi skal reise oss til neste kamp, sier en offensiv trener.

Laget
Anne Lene Nordbø, Stine Knutsen, Maryanna Haslekås, Frida Haslekås, Cathrine Folserås, Line Marie Brendemo, Lena Roheim Tomren, Elin Åsgård, Camilla Roland Tveitan, Monica Haugan, Linda Arud

spillebørs

BURDE SCORET: Monica Haugan hadde en kjempemulighet til å sikre Snøgg ett poeng, men hjemmelaget måtte se seg slått av Tollnes.