tilbake

Snøgg - Drangedal  4 - 1

30.04.2009  Notodden kunstgress.

God start på sesongen

To forfall til kampen, Ann Kristin og Elin med småskader og sjukdom. Noen omrokkeringer måtte gjøres, og Rikke ble ”kastet” inn på topp fra start.
Vi skulle ligge kompakte og ikke gi de noen rom på midten, få brudd og kjøre overganger.

Første omgang:

Vi får en fin start, og skaper noen farlige sjanser tidlig. Blir presset bakover i en liten periode midtveis i omgangen, da vi ikke klarer å få avklart langt nok.
De skaper ikke de helt store, og vi rir av det presset. Derfra og utover i omgangen så har vi full kontroll, og skaper 2-3 sjanser alene med keeper.
Vi går til pause med ledelse 1-0 etter et mål av Line, som hun mener er det første hun noen gang har skåret på hodet.

Andre omgang:

Vi fortsetter å styre kampen, og har mange sjanser på gjennombrudd og dødballer. Vi har fullstendig kontroll, det eneste som kommer fra
Drangedal er flere la oss kalle det ”skudd forsøk” fra over alt på banen.
Og det utrolige er at en går inn, et fantastisk treff fra 30-40 meter som går helt i krysset bak Kirvil.
Kampen ble mer eller mindre avgjort tidlig i omgangen etter nok et mål fra Line. Vi beholder presset gjennom hele
omgangen og skaper en hel drøss med sjanser. 4-5 mål til hadde ikke vært ufortjent.
Etter mål av Camilla og Rikke var det ikke noen tvil om hvor seieren skulle gå.

Dagens: Begge våre spisser hadde merkelige mageproblemer og ville bytte, de skåret et hver før de fikk sin fortjente hvile.

Dagens II: Lena kjedet seg i som sentral midtbane, ble flyttet ut på kanten bare for å påføre seg krampe etter kun 10 min i den nye rollen.

Banens beste: Hele laget, fryktelig bra hele gjengen var idagens kamp. Magisk!!!

Knuste tøff motstander

SUKESS: Snøggs spillere jublet da Line Brendemo scoret kampens første mål.

Snøgg slo sin argeste konkurrent Drangedal 4-1 torsdag.

Snøggjentene strakk armene til værs og lot jubelen runge på Notodden stadion torsdag kveld. Og den blideste av dem
alle var lagets ferske trener Kenneth Bårdseng. Etter to seiere mot to gode lag, er det tydelig å se at Snøggdamene
er i rute.

Flott lobb
Snøggs første mål mot Drangedal kom etter knallhard jobbing rundt motstanderens målområde,
og til slutt greide Line Brendemo med en lobb fra 16-meter å sette ballen inn i nettmaskene. – Jentene jobbet og slet, og
alle skal ha skryt, sier Bårdseng, som synes omleggingen til kompakte 4-4-2 har lyktes, og at Snøgg nå er i ferd
med å bli et giftig kontringslag. Det skal bli moro ¨følge jentene i de kampene soms tår for tur.

Gleder seg
I annen omgang ble det rett og slett råkjør mot Drangedals mål. Snøgg rundspilte jentene fra de dype skoger etter alle
kunstens regler, og det var nesten et mirakel at notoddenjentene ikke satte inn flere scoringer.

Jeg gleder med
– Etter dette gleder jeg meg til fortsettelsen, sier Bårdseng, som i ukene han har trent jentene har brukt mye tid på basiskunnskaper.
Til slutt vant Snøgg 4-1, men etter sjansene å dømme burde hjemmelaget scoret minst fire til.

FAKTA

Notodden kunstgressbane
3. divisjon damer
Snøgg - Drangedal 4-1 (1-0)
Mål: 17. min 1-0 Line Brendemo, 48. min 2-0 Line Brendemo, 3-0 58. min
Kamilla Stykket, 3-1 62. min, 4-1 78. min Rikke Schau Odden.
Tilskuere: 20
Dommer: Sefik Begluk, Skarphedin.

Snøgg:
Kirvil Schau Odden, Katrine Klæboe, Ingrid Heggenes, Kristina Bjølverud, Stine Knutsen, Kristin Antonsen, Lene Tomren,
Marianne Tomren, Line Brendemo, Kamilla Stykket og Rikke Schau Odden.
Benyttede innbyttere: Heidi Bakka og Jenny Landsverk

Slo erkerivalen

FORNØYD: Kenneth Bårdseng kan ikke annet enn å skryte av Snøgg-jentene,
etter at de torsdag slo sin tøffeste konkurrent i 3. divisjon hele 4-1.

– Jentene jobbet og slet, og alle skal ha skryt,
sier lagets ferske trener Kenneth Bårdseng

Torfinn Skåttet
I 70 minutter gjorde Snøgg hva de ville med Drangedal hjemme på Notodden stadion torsdag kveld.
Ifølge Kenneth Bårdseng kunne Snøgg gjerne vunnet mye mer.
Drangedal var før sesongen, sammen med Snøgg, regnet som en av kandidatene til å vinne 3. divisjon.

– Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier en fornøyd Kenneth Bårdseng.

Snøggs mål ble scoret av: Line Brendemo (2), Kamilla Stykket (1) og Rikke Schau Odden (1).