Fossum stadion 19.mai 2009

Snøgg gikk på sitt første tap mot Fossum II

Kamp borte mot Fossum II, da dukker alltid spørsmålet opp. Hva kommer de til å stille med? I dag møtte vi et godt 2'er lag,
med flere kvalitetsspillere på en tung og humpete gressbane.

De første 10 min av kampen ble tung, og ble veldig presset tilbake uten at Fossum klarer å skape det helt store foran vårt mål.
Resten av omgangen så har vi bra kontroll bakover, og begynner å skape litt framover på banen også. Kristin hadde en stor mulighet alene med keeper,
uten at det ble forandring på måltavla. Spissene ble jobbende veldig alene på topp,
og Camilla skal berømmes for en utrolig innsats sammen med Kristin. 0-0 til pause.

Andre omgang starter som vi avsluttet første, mye på midten og lite foran målene. Vi la vekt på i pausen at vi skulle holde mer ball etter brudd på midten,
men lykkes bare delvis da pasninger var altfor upresise. Det går som det ofte gjør i kamper hvor det går litt fram og tilbake.
De kontrer etter at vi har blitt blåst av for offside, setter ballen enkelt til side for Kirvil. Vi faller litt som lag, og da går det som det alltid gjør.
De bryter igjennom forsvaret vårt, blir felt litt unødvendig av Kristina med spilleren på vei bort fra mål.
Straffen ble satt kontant i mål og dermed ble kampen mer eller mindre avgjort.
Vi kommer alene med keeper ved Jenny, uten at vi får mål på denne heller. Dermed årets første tap, 2-0.

Vil ta fram innsatsen, vi jobber hardt og denne kampen kunne bikket i vår favør hvis vi har fått målet vårt.