tilbake

Snøgg - Fossum II  7 - 2

Notodden kunstgress 20 august 2009

Snøggdamene valset over Fossum II

Endelig kamp! Etter tidenes lengste pause for en rastløs trener(2,5mnd) var det duket for et toppoppgjør på sport mot Fossum II som ligger på plassen over oss på tabellen.
Vi stiller med en nesten helt friskmeldt tropp, bare Marianne som sliter fortsatt etter sykdom.

1 omgang:

Starter solid, ligger kompakt og slipper ikke Fossum til noe som helst. Vi er sterke defensivt, og som så mange ganger før vinner vi mye ball på midten.
Og de første to målene er et tydelig svar på det, hvor vi vinner ball og ball blir spilt igjennom på spillere med fart mot målet.
Vi sliter på dødball i mot, hvor vi er svake i dueller og vilje til å få ballen ut. Det er også tydelig at motstanderen vet om våre dødballer, hvor vi havner i offside. 4-2 til pause.

2 omgang:

Vi bestemmer oss for å gjøre grep på defensiv dødball, og lykkes med det. Slipper ikke inn mål.
Offensivt er det mye positivt, og 3 nye mål. Ikke mye å si om denne omgangen enn at et par mål til hadde vært rettferdig.

Vi er godt trente, og vi ser en klar utvikling på teknikk og samarbeid på banen. Vi tar steg i hver kamp, og det blir bare bedre.

Veldig fornøyd med alle i dag, vi har også innbyttere som kan gå rett inn på laget.

7-2 er solid uansett motstander, bra jenter!!

Stort bilde

Banens beste:

Line Brendemo, når man skårer 3 mål er det nesten umulig og ikke bli banens beste. Line’s beste kamp så langt.