Tollnes - Snøgg  0 - 0

Tollnes stadion 11 juni 2009

Det ville seg ikke for Snøgg idag

Kamp borte mot Tollnes.

14 dager siden sist kamp hvor vi overkjørte Langesund med hele 5-0. Nå skulle vi følge opp med samme resept i denne kampen.
Og innsatsen var identisk, men i dag skulle forskjellen vise seg å være foran målet.

To forandringer etter at Kristina Bjølverud hadde blitt innvilget en tidlig ferie tilbake til Lesja for å klargjøre vinteren med trehogst.
Inn kommer Ann-Kristin Knutsen 15 år(!) på midtstopperplass og Heidi Bakka kommer inn på høyre back. Camilla inn for en syk Rikke.
Ellers så er laget det samme som sist. Treg start på kampen, hvor Tollnes var hakket vassere enn oss.
Men det skulle ikke ta lang tid før Tollnes spillerne lå strødd etter oss i harde rene taklinger.
Fra 15 min og utover kampen så var det bare et lag, og første omgangs største sjanse hadde Line som kom alene med keeper
hvor hun prøvde å lobbe over en keeper som ikke hadde noen planer om å gå tidlig ned. Dermed 0-0 til pause.

Andre omgang blir ren enveis kjøring fra vår side, hvor flere avslutninger havner noen centimeter uten for stolpene.
Surest var nok sjansen til Camilla, hvor hun etter hadde vendt av to spillere og fra 16 meter skyter i stolpen bare for å se at den også treffer andre stolpen
og går ut i fanget på keeperen. Nærmere kommer men ikke uten å skåre. Vi produserer sjanser på rad og rekke,
etter at bruddet har kommet i forsvaret eller midtbanen vår. Skarseth og Camilla har flere muligheter til å avgjøre,
sammen med Line og Kristin. Men den skulle ikke inn i dag, og når klokka viste 2 min på overtid og ballen er på vei ned i hjørnet til venstre for keeper
trodde vi at det endelig skulle komme. En fantom redning av Tollnes keeper som klarer på en mystisk måte å fingrene på den, og da blir det som regel 0-0.
9-0 i sjanser sier det meste om kampen, vi gjorde Tollnes dårlige i denne kampen.

Banens beste:
Vanskelig denne kampen, men har lyst å trekke fram Vesla. Man skulle ikke tro at hun er 15,
spilte med en autoritet og selvsikkerhet som man bare ser på de over 30. Plasseringssterk og tøff i duellene.

Dagens:
Camilla etter at hun fikk litt refs fra side linjen for å være tilskuer til duellene.
– Men jeg kan ikke, får det ikke til! De neste duellene kunne hun og vel så det.

Snøgg:
Kirvil Schau Odden, Heidi Bakka, Ann Kristin Knutsen, Ingrid Heggenes, Stine Knutsen,
Line Brendemo, Elin Åsgård, Marianne Tomren, Kristin Antonsen, Camilla Stykket, Jenny Landsverk.

Innbyttere:
Katkrine Klæbo og Ann Christin Skarseth.

Tapte 0-0

Snøggs damelag overkjørte Tollnes etter alle fotballkunstens regler, og vant sjansestatistikken 9-0.
Men i resultatbøkene vil det for evig og alltid stå 0-0. Kampen på Tollnes var oppgjøret hvor ballen ikke ville i mål.

–Du kan si vi tapte 0-0. Vi gjorde alt riktig, bortsett fra å score mål.
Og det er som kjent viktig, sier trener Kenneth Bårdseng, som så Camilla Stykket treffe begge stengene med et skudd i 2. omgang,
i tillegg til at ballen flere gangersnek seg på utsiden av stolpene.