tilbake

Snøgg - Uredd II  1 - 2

Notodden kunstgress 24 mai 2009

Nytt tap for Snøgg

Nok en kamp mot et 2’er lag, nok et tap. Vi får det ikke til å stemme helt mot andre lagene, men denne kampen burde vært vunnet.

Første omgang starter uten at vi helt kommer i gang. Utover i omgangen så tar vi over, og klarer å legge et lite press på de.
Elin slår frispark som hun får tilbake, og banker den utagbart for Urædd’s keeper. Fantastisk mål, av dagens Snøgger.
Men etter målet faller vi, og etter at en ball blir slått høyt inn bak vårt forsvar og spretter 2-3 ganger så får de avsluttet med en kanon på vår 5 meter.
Her skal Kirre være framme og plukke ballen, og forsvaret vårt burde avklart tidligere.
Mål nr 2 kommer etter en mulig offside, vi stopper opp og de får gå uforstyrret og skårer enkelt.

Andre omgang lyser det av jentene, full innsats og mange gode bevegelser.
Vi skaper en del på våre dødballer, og de blir tvunget til å redde på streken flere ganger. Der er vi uheldige og fortjente et mål.
Vi kommer også igjennom alene, uten at det ga resultater. Vi prøver å dytte fram flere i angrep for å slå langt, men dessverre ikke noe mål.
Merker at man blir like forbannet etter tap, selv om man ikke spiller.

Vi skulle i denne kampen være flinkere til å spille ball etter ball vinn på midten, og det prøver vi på med stort hell.
Synes vi tok et stort steg når det gjelder is i magen og viljen til å spiller på hverandre. Vi kommer bare til å bli bedre!

Banens beste: Elin, selv med penicillin i kroppen står fram som en kriger og playmaker. Virkelig moro å se at Elin finner seg til rette.

Laget.
Kirvil Odden, , Ingrid Heggenes, Kristina Bjølverud, Ann Kristin Knutsen, Line Brendemo,
Elin Åsgård, Marianne Tomren, Stine Knutsen, Camilla Stykket, Jenny Landsverk og Kristin Antonsen.

Innbyttere:
Heidi Bakka, Rikke Odden, Ann Christin Skarseth og Kathrine Klæboe

Surt tap for Snøgg-damene

Vi eier jo andre omgang. Vi hadde kjempemange gode sjanser, men fikk dessverre
ikke ballen inn i Urædd-målet, forteller Ann Kristin Skarseth.

Det ble en jevn førsteomgang mellom Snøgg-damene og Urædd søndag. Etter pause styrte Snøgg alt.
I kveld har Snøgg muligheten til å vise at de ikke er så ineffektive som
2. omgang mot Urædd skulle tilsi. Laget gjester Langesund på Slåttnes.

Sjanser
Kampens tre mål i oppgjøret mot Urædd kom i 1. omgang. Snøgg tok ledelsen, men Urædd kom tilbake på slutten av omgangen.
I andre omgang satt Snøgg-fansen og ventet på nytt mål, for det var mange gode sjanser. Ann Kristin Skarseth sto for en av dem.
–Første omgang kunne gått begge veier, og vi var litt uheldige som lå under, sier en litt bitter Stine Knudsen.
–Jeg hadde et fint skudd, men ballen gikk dessverre rett over, sier Ann Kristin Skarseth.
–Vi skyter litt for seint, og dribler oss litt bort, konkluderer Kristin Antonsen.
–Men ballmessig gjør vi en kjempejobb, smiler Stine Knudsen.

Eier andreomgang
Jentene var enige om at første omgang kunne gått bedre,
men de var også enige om at Urædds to mål ikke var helt fortjente.
Stine er ganske så sikker på at det ene var offside.
– Ja det var to fillemål, smiler Kristin Antonsen, vitende om at det er lite å gjøre noe med.
Men i andre omgang var jentene på hogget og spilte seg fram til fine sjanser.
–Andre omgang var det bare oss, da briljerte vi, smiler Stine til lagvenninnene.
– Det var veldig synd at vi var så uheldige med sjansene, vi får trene på skudd,
for resten klarer vi jo kjempebra, avslutter Ann Kristin Skarseth. Snøgg står nå med to seire og to tap på fire seriekamper

Snøgg - Urædd: Kristin Antonsen, Stine Knudsen, Ann Kristin Skarseth