tilbake

Kirvil 6: 

Har god kontroll kampen igjennom. Gode og riktige beskjeder. Svært gode utspill, selv om disse kunne være vinklet mer. Må bli mer aktiv som støtte for forsvaret. En god kamp. 

Ann Kristin 7 Banens Beste:

En meget god kamp. Er flink til å holde press og er tålmodig kampen igjennom. Spiller på seg sikkerhet. Tør også utfordre fremover i banen. Kan få bedre motor men alt i alt en meget god kamp av Ann Kristin!  

Ingrid 7:

God sterk og tøff i duellene. En lagspiller og jobber for lagets beste bestandig. Kan bli mer hissig fremover når sjansen byr seg. Kommer inn på midten i andre omgang og blir løpende litt imellom på ukjent plass.  

Kristina 6:

Snakker mye og er flink til å kommunisere men må bli enda tøffere til å sette linja. Er ansvarlig for å pushe ut forsvar. Solid bakover som alltid. Kan med fordel utfordre rommet foran seg når sjansen byr seg.  

Kathy 6:

Er entusiastisk og god på siden sin. Ruser litt for ofte og kan med fordel bli mer tålmodig i presset. Kathy viser mye bra på trening vi saver litt i kamp. Har mye på lager.   

bestill Snøggbagen

Elisabeth 6:

Dagens debutant! Kommer inn i midtforsvar og gjør en meget god jobb. Svært god i presset og, flink til å bryte og tar initiativ fremover. Ser at hun er vant til høyt tempo og er helt klart en forsterkning i laget.

Stine 7:

Dagens kaptein jobber og sliter til kreftene tar slutt halvtimen inn i andre omgang. Har en svært god 2.omgang med flere initiativ fremover. Faller ikke helt inn i ny posisjon og blir løpende imellom. Kan utfordre enda mer fremover.

Heidi 6:

Er en lagspiller fremfor noe. Ofrer og river og sliter alltid. Er så ofte så nær den helt briljante pasningen og gjennombruddet fremover på banen. Mangler litt kvalitet i pasninger. Finner som resten av midten ikke helt ut av 4/4/2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elin 6:

Har sjeldent eller aldri sett Elin så rolig og med så senkete skuldre som i dag. Nullstiller raskt og er god begge veier. Må bli flinkere til å utfordre mer og la ball gå i rommet. Må fra sin sentrale posisjon på banen vri spillet mer. Men alt i alt en meget god kamp ev Elin.   

 

Marianne 6:

Har en bedre motor enn på svært lenge. Får ikke mye støtte bakfra og blir ofte for alene på siden. Men tør å utfordre og er meget delaktig i spillet. Er også disiplinert defensivt.

 

Camilla S 6:

Tør å utfordre og er frekkere enn tidligere. Er kun så marginer unna å være igjennom flere ganger. Kan bli enda flinkere til å bruke momentet fremover. Bruk farten og teknikken rett på mål. Men en opptur!!

 

Ann Christin S 6:

Er alltid på full fart fremover. Er best når ball blir spilt i lengderetning og kan bruke farten utelukkende rett på mål. Trenger mer trening for å bli mer giftig og gjennombruddfarlig. Kun spilletid unna 6 på børsen.

 

bestill Snøggbagen

Camilla H 6:

Kampen andre debutant. Kommer inn som spiss og viser at hun er en blanding av meget smart og arrogant på banen. Meget bra. Må jobbe på seg en bedre motor for å yte enda mer, men har en holdning til spillet som er herlig.

 

Elisabeth J 6:

Kommer innpå som spiss. Elisabeth har en meget enkel regel: korteste vei er rett fram og den raskeste er full fart! Er veldig nær ved flere anledninger i dag. Er rett og slett en begavet spiller vi håper å se mer av!

 

Line:

Ga seg etter oppvarming. Utførte oppgavene på benken helt eksemplarisk.

 

 

Laget 6:

Alt i alt en god gjennomkjøring og ok gjennomført kamp. Mye bra og ikke de helt store feilene. Må jobbe mer med kommunikasjon og samhandling mellom lagdeler.  Tok utfordringer med formasjon og posisjoner på en meget god måte. Er et veldig godt humør i gruppen om dagen og en fryd å være med og rundt laget.

Laget som helhet trenger bedre kondisjonsgrunnlag. Dette sammen med pasningskvalitet og arbeid med formasjon kan dette bli meget bra.