Snøgg jr-  Skarphedin jr 2 - 1

Idrettsparken kunstgress torsdag 4. mars 2010

Snøgg tok første NM-stikk i J-19

Snøgg Fotballs juniorjenter leverte gnistrende innsats da laget tok seg videre til 2. kvalifiseringsrunde i NM torsdag kveld.
Motstanderen Skarphedin måtte til slutt se seg slått 2-1 i Idrettsparken etter at Snøgg også ledet 1-0 ved pause.

Kampen var jevnspilt i første omgang med få sjanser til begge lag. Snøgg hadde et lite overtak og tok fortjent ledelsen etter 30 minutters spill.
Målet kom på straffespark som ble kontant satt inn av Stine Merethe Knutsen etter at Jenny Landsverk
først hadde blitt klippet ned av en Skarphedin-forsvarer.

I andre omgang var det Skarphedin som gikk hardest ut. Jentene fra Bø utliknet etter ti minutters spill og Snøgg var en smule på hælene.
Anført av kaptein Elin Åsgard nektet imidlertid hjemmelaget å gi opp. Et kvarter før slutt var Snøgg-jentene på nytt i ledelsen.
Målet ble kriget inn av Catrine Haugen som omsatte et presist slått Snøgg-frispark i tellende resultat.

Skarphedin var farlig frampå ved noen anledninger mot slutten av kampen. Ved en anledning smalt det i aluminiumen bak hjemmelagets gode keeper,
Marianne Tomren. Snøgg red imidlertid stormen av og hadde også sine sjanser til å putte ytterligere.
Alt i alt en meget sterk seier til Snøgg-jentene som har all ære av innsatsen.
Nå venter ny kvalkamp mot Fossum, Urædd, Tollnes eller Pors for Snøggs juniorjenter.