–Min viktigste kamp

elin åsgård
Positiv: Elin Åsgård er optimist foran helgens avgjørende kamp mot Ørn Horten.
Snøgg må vinne med minst to mål for å få en plass i neste års 2. divisjon.


Elin Åsgård har vært stabiliteten selv denne sesongen. Nå gjenstår kun eksamen.
–Jeg tror vi vinner 4-1 og jeg scorer ett av målene på et vidunderlig frispark.

Klør i beina

Kaptein på Snøgg-skuta Elin Åsgård er tydelig på at Snøgg tar steget opp en divisjon denne helgen. Lagets kaptein og lederskikkelse klør i bein og armer foran opprykksthrilleren mot Ørn Horten.

–Dette er min desidert viktigste kamp. Det er nå det gjelder, sier Åsgård. Hun er klar for en ny treningsøkt i oktoberkulda – tre dager foran den avgjørende kampen. Hun sitter nede i garderoben på Snøgg-huset og gruer seg litt til å ta skrittene opp trappen for å lede jentenes oppvarmingssekvens foran treningskampen mot NFKs guttelag.

Ledertypen

Hun fikk kapteinsbindet foran årets sesong. Rett og slett fordi trenerapparatet mener hun har det som kreves for å lede et topplag.

–De sier at jeg er en ledertype. Dessuten er jeg en type som prater mye på fotballbanen, forklarer Åsgård, som har vært aktiv i Snøgg i 13 år. Det har vært mange utfordringer, men ingen så store som den som venter lørdag.

–Alle jentene gleder seg til å spille denne kampen, selv om vi tapte forrige helg. Det tapet betyr at vi har skapt litt ekstra spenning foran årets siste kamp, smiler kaptein Åsgård.