–Vi er gode nok til å spille 2. divisjon

snøgg brendemo
Drømmer om opprykk: Line Brendemo ser fram til opprykksfinalen mot
Ørn Horten på hjemmebane kommende lørdag. Hun mener Snøgg er modne for en oppgradering i divisjonssystemet.


 
 

Line Brendemo (23) er optimist foran lørdagens opprykksfinale.

Den anvendelige spilleren vet hva hun snakker om. For med flere hundre kamper for damelaget, kjenner hun referanserammene som venter.

–Jeg syns absolutt vi er gode nok for spill i 2. divisjon. Etter min mening så er vi for gode for 3. divisjon. Det hadde også vært gøy med et opprykk nå, mener Brendemo.

Holder med 2-0

Hun er smertelig klar over utgangspunktet i forkant av opprykkskampen mot Ørn Horten. Etter at Snøgg tapte 0-2 for Donn i Kristiansand, må laget slå vestfoldingene med minst to mål.

–Jeg er ikke noe matematisk geni, men det holder med en tomålsseier. Men jo flere jo bedre, mener en av lagets viktigste brikker i opprykkspuslespillet. Hun peker på at de grønnkledde har spilt jevnt mot Skarphedin i en treningskamp. Laget fra Bø holder til i toppen av 2. divisjon, og har fokus på damefotballen.

–Vi er fryktelig giret på seier og opprykk, smiler årets toppscorer, som ikke har oversikt over antall nettkjenninger denne sesongen.

–Ryktene sier at jeg er toppscorer, så da stemmer vel det, sier hun beskjedent.

Tilfeldigheter

23-åringen mener det kun er tilfeldigheter som gjør at Snøgg ikke har et enda bedre utgangspunkt foran sesongens aller siste kamp. Tapet i Kristiansand skremte henne ikke.

–Vi hang ikke med på tempoet deres det første kvarteret. Resten av kampen var vi fullt på høyde, og vi burde også scoret et mål eller to. Det ble etter hvert en real krigekamp, forteller angrepsspilleren foran sin kanskje viktigste kamp noensinne.