Snøgg-damene ble kretsmestere

NOTODDEN Snøgg Fotballs seniordamer er kretsmestere i Buskerud og klare for kvalifisering til neste års 2. divisjon.

I går kveld gjorde laget jobben da hovedkonkurrent Modum ble sendt hjem fra Idrettsparken med 0–4 i kampbagen. Seieren innebærer at Snøgg nå topper 3. divisjon avdeling 1 med seks poeng ned til Modum.

Ettersom bunnlaget Sigdal i går valgte å trekke laget sitt fra seriespillet gjenstår det kun én seriekamp for Modum så vel som Snøgg. Dermed får resultatet i snøggernes gjenstående seriekamp mot Hallingdal ingen betydning for utfallet i serien.
Snøgg-trener Stein Listaul var ikke uventet strålende fornøyd med gårsdagen, selv om kampen mot Modum startet litt rufsete for hjemmelaget.

– Jeg synes vi spiller en famlende første omgang, men i andre omgang tar vi vårt monn igjen. Og vi vinner fullt fortjent, sier Listaul til Varden.
Modum var langt ifra ufarlige i begynnelsen av kampen og kunne godt ha puttet både ett og to mål tidlig i første omgang. Omgangen ebbet imidlertid ut med 1–0 til Snøgg etter et herlig skudd av Camilla Stykket.

I andre omgang dreide alt seg om Snøgg. Rikke Odden, Line Brendemo og Marte Dragseth besørget skåringene for hjemmelaget.
Kvalkampene skal spilles i oktober. Snøggs motstandere blir Ørn Horten og Donn 2. To av de tre lagene rykker opp.