– Vi går for opprykk


HURTIGTOG OG TRUSSEL:
Line Brendemo var en konstant trussel for Vestfossen. Snøgg topper tabellen a poeng med Modum.
Det går mot seriefinale 17. september.


 

Snøggs damer fosser videre. Bare Modum kan hindre opprykk.
Jens Marius Hammer Tlf. 905 80 050 –
jens.marius.hammer@telen.no

Tross rødt kort til Rikke Schau Odden etter et gult «snakkekort» og en hard takling, maktet Snøgg å snu kampen de siste 45 minuttene. Innsats, tæl og gode overganger ble resepten.

Slett 1. omgang

– Vi leverte alt annet en god fotball i første omgang. Midtveis i omgangen fikk Rikke det røde kortet og jeg kan ikke huske å ha opplevd det på dette nivået tidligere. Laget ble litt satt ut av dette og kom seg ikke igjen, sier trener Stein Listaul

– I pausa ble vi enige om å legge det bak oss og spille vårt eget spill. Skal si jentene våknet og viste innsats, sier en fornøyd trener.

Fosset fram

Omgangen var bare 18 minutter gammel da Line Brendemo feide inn 1–0 etter å ha blitt spilt fri av Ann Christin Skarseth.

Og mer skulle det bli. Line Brendemo var et ustanselig uromoment og produserte sjanse på sjanse. Sju minutter etter scoringa var det Ann Christin Skarseth som var på farten og prikket inn 2–0. Tre minutter punkterte hun kampen med sin andre og lagets tredje scoring – 3-0.

Modum er nøtta

Stein Listaul mener mye taler for at det blir seriefinale mot Modum på Sætre kunstgress 17. september.

– Vi har begge 24 poeng nå, men vi har bedre målforskjell. Vi kan greie oss med uavgjort, men vi vil gjerne vinne denne kampen også. Lier og Åssiden er lag vi bør kunne tukte, sier Listaul, som går for opprykk. Laget er bra nok til å kunne hevde seg ett hakk høyere i divisjonssystemet.

Lovende ungdommer

– Vi har en fin gjeng med blanding av rutinerte spillere og unge spillere. Vi har mønstret to 16-åringer og en 15-åring. Marte Velta, Stine Natadal og Vera Rustan Øymo leverte virkelige varene i danne kampen med innsats, tæl og vilje. Laget som helhet viste også at de virkelig ville. Uromomentet Line Brendemo er dessuten svært god å ha i den offensive delen, sier Listaul.