tilbake

Snøgg -  Hallingdal 9 - 2

Notodden kunstgress torsdag 6. juni 2010

Gla-fotball i varmen

På en heit dag oppe på Sætre kommer vi best i gang og scorer tidlig ved et flott frispill av Line der hun gjør alt riktig og skjærer rett inn mot mål i det hun mottar ballen. Videre i omgangen har vi god kontroll på Hallingdal og scorer to ganger til før pause. 1.omgang er allikevel preget av mye personlige feil fra vår side, vi slår fryktelig mange feilpasninger som følge av at vi ikke har orientert oss i forkant. Vi klarer ikke å roe oss med ballen i laget og det fører til altfor mange lange baller opp på spissene våre.

2.omgang starter bedre ved at vi klarer å holde på ballen i store perioder.
Dette fører til at Hallingdal blir løpende mye i mellom og sliter seg ut. Vi har allikevel langt opp til vi er helt på topp nivå.
Midtbanen blir for defensiv og det åpner seg et kjemperom mellom våre angripere og midtbanen. Når angrepet presser fremover må midtbanen følge etter, eller så må en på midtbanen ta ansvar og dirigere angriperene tilbake på banen. Vi slipper inn to totalt unødvendige mål på at vi er ufokusert og har dårlig kommunikasjon i bakre rekker.

Totalt sett en greit gjennomført kamp. Der vi bør være misfornøyd med at vi slipper inn årets første mål på Sætre og at uttellingprosenten vår ligger lavere enn på Heddal’s treninger.

Ekstra pluss i dag til

Line - første målet ditt i dag er det klasse over. Du er heller ikke redd for å utfordre bekken din, det blir det mange sjanser av.

Rikke -Du spiller en meget god kamp som spiss og er blitt mye flinkere til å vurdere når du skal møte og når du skal gå i bakrom.

Lesja- Du holder selvfølgelig løftet ditt og scorer ett mål ellers stort sett solid bakover. Totalt 4 mål på 7 kamper fra midtstopper posisjon sier litt om sesongen din så langt.

GLAD: Kristina Bjølverud ble
hoppende glad etter å ha satt
inn 9-2 scoringen.
Snøgg:
Kirvil Schau Odden, Vilde Soltvedt, Ingrid Heggenes, Kristina Bjølverud,
Stine Knutsen, Kristin Antonsen, Elin Åsgård, Ann Kristin Knutsen,
Line Brendemo, Rikke Schau Odden, Camilla Stykket.

Innbyttere: Heidi Bakka, Jenny Landsverk, Marie Clausen, Kathrine Klæboe, Ann Christin Skarseth.

Flott avslutning

Kristina Bjølverud avsluttet sin Snøgg-karriere med å banke inn lagets niende mål mot Hallingdal i det 90. minutt.
TROND KAASA
Tlf. 932 34 225 – trond.kaasa@telen.no
Snøgg-damenes eneste spillerimport har i sine tre år vært en viktig bidragsyter til lagets framgang. Fra høsten av er det moderklubben Otta som får glede av hennes ferdigheter.

Maks avslutning
Avslutningskampen ble enmålorgie. Hallingdal ble sendt hjem med 2–9 nederlag. Bjølverud spilte avslutningskampen med kapteinsbindet, og i det 90. minutt fastsatte midtstopperen sluttresultatet. –Det blir veldig trist å forlate denne fine gjengen, men jeg skal følge med dem – og lover å komme på besøk. Neste helg skal vi ha avslutningsfest, sier lærerskolestudenten fra Lesja, og sier hun brukte noen måneder på å komme skikkelig inn i Snøgg-miljøet. –De påsto at de ikke skjønte hva jeg sa,men det tror jeg ikke på, ler hun.

På stopperjakt
Gjestene fra Hallingdal ble aldri noen trussel for trener Stein Listauls elever. Kun en liten periodemidtveis i 2. omgang slapp de til og scoret tomål. Ellers var det spill mot et mål. Pauseresultatet 3–0 burde vært en større ledelse. –Vimå jobbemed avslutningene våre. Mot Hallingdal hadde vi råd til å sløse, men det kamper hvor vi må sette store sjanser. Vi burde hatt 15 mål søndag,mener treneren, somnå må ut på midtstopperjakt. I tillegg til Bjølverud så mister han trolig også den andre stopperen, Ingrid Heggenes foran høstsesongen. –Det kan være flere spillere som forsvinner på grunn av skolegang, men den fulle oversikten har jeg ikke. Kommer det ikke nye spillere får vi omskolere internt, og det kommer også spennende yngre spillere opp fra egen klubb, sier han.

SISTE KAMP: Christina Bjølverud spilte sin siste Snøgg-kamp mot Hallingdal.
Her mottar hun blomster for sin insats av Snøgg-leder Jonny Pettersen.
Brendemo herjet
Mot Hallingdal herjet Line Brendemo med sin back. Den kjappe kantspilleren spilte en god kamp for hvittrøyene.
Hun sto for tre av Snøggs fire første mål. Også keeper Kirvil Schau Odden tegnet seg på scoringslisten.
Hun dundret et frispark fra 35 meter rett i nettet bak sin kollega fra Hallingdal. Trener Listaul mener
også laget heiset seg fra 0–3 tapet mot Modum. –Mulig vi trengte den kampen som en vekker.
Hallingdal har ikke gjort det så dårlig, og jeg synes jentene hevet seg noen hakk fra Modum-kampen.
Vi klarer å holde trykket oppe nesten hele kampen, og det er bra i en kamp som vi avgjør forholdsvis tidlig,
mener treneren, som også tror spillerne var innstilt på å gi Bjølverud en god opplevelse i hennes siste kamp
som snøgger. –Grillmaten etter kampen hadde ikke smakt så godt hvis vi hadde tapt, sier han.