Snøgg overlegne

Snøgg-søstrene Anne Kristin og Stine Merethe Knutsen
herjet med motstanderen Lier torsdag

TORFINN SKÅTTET Tlf. 932 34 221 – torfinn.skattet@telen.no

Trener Stein Listaul er selvfølgelig fornøyd med at jentene hans vant 5–0 mot Lier.
Selv om dette var seier nummer fem av fem mulige advarer han likevel spillerne mot å ta helt av.

Attraktiv skalp

Fra nå tror seljordingen Listaul at Snøgg blir laget alle i 3. divisjon ønsker å slå.
Lag som greier å slå oss nå vil sikkert «feste i tri dager til ende», tror Listaul.
Mot Lier torsdag ble det tydelig for treneren at han leder et lag som er mye bedre trent enn motstanderne.
Ikke bare er vi bedre trent, men laget er i besittelse av et mye større ferdighetsnivå sammenlignet med andre lag.
Det var tydelig mot Lier, sier Listaul

GOD: Anne Kristin «Vesla» Knutsen spilte en kjempekamp mot Lier torsdag.

Gode søstre
Etter kampen mot Lier mener treneren «Knutsensøstrene» Stine Merethe og Anne Kristin «Vesla»
kan være fornøyd med egne prestasjoner. Søstrene var Snøggs to mest dominerende spillere, og treneren var imponert.
Vesla var brilliant i annen omgang. Også søstra blir overøst med superlativer.
Med Stine Merethe vet du som trener alltid hva du får. Hun leverer garantert varene.
Godt å ha slike spillere på laget, fortsetter Listaul. Også Line Brendemo imponerte treneren.
Hun herjet med forsvaret til Lier.

Ikke over midten
Rikke S. Odden sørget for ledelse allerede etter to minutter. Resten av omgangen slet hjemmelaget med å komme til sjanser.
Likevel greide Kristina Bjølverud å øke ledelsen til 2–0 like før pause.
Etter det var det bare Snøgg. Lier var ikke over midtbanen i annen omgang, avslutter Stein Listaul