tilbake

Snøgg -  Modum 3 - 0

Notodden kunstgress torsdag 15. mars 2010

Overbevisende  3-0 seier

Snøgg damene leverer en solid seier I siste treningskamp før serien starter. Modum som er et midt-på-treet 3.divisjonslag,
fikk kjørt seg skikkelig oppe på Sætre. Vi starter noe rufsete med ballen mye opp I lufta og litt jagende spill.
Etter 15 minutter tar Elin tak I kampen og strør rundt seg med krem pasninger, vendinger som 3.divisjon ikke har sett maken til og en svært god innsats.
Resten av midtbanen følger det gode eksempelet og spiller seg tydelig inn i kampen,
dette resulterer i 1-0 på et skudd fra 25 meter, signert Elin. Her ifra og til pause er det kun et lag på banen,
og de få mulighetene Modum kommer til rydder forsvaret unna.
Jenny vil ikke være noe dårligere og like før pause klinker hun inn 2-0 på volley fra 18 meter.
Vi går til pause med 2-0, og blir enige om å rette på noen småting.

Andre omgang begynner med et friskere Modum lag enn det vi så før pause, men de kommer sjelden til farlige posisjoner.
På nytt bruker vi en 10-15 minutter på  å spille oss inn og denne gangen er det Kathi som tar tak på midtbanen.
Etter et fint kombinasjonsspill foran Modums 16 meter avslutter Camilla nede I venstre hjørnet for keeper og det står 3-0.
I fraværet av Kirvil står Ann Christin en glimrende kamp og redder oss mesterlig to-tre ganger I løpet av kampen.

Mest fornøyd er jeg med den defensive organiseringa i dag. Vi ligger tett med lagdelene og er hurtig opp i ballfører,
vi holder målsettinga om å ikke slippe inn mål.  Vi er alltid i balanse bakover, dette fører til at Modum sjelden kommer til noen farligheter.
Modums pasninger blir brutt flere ganger og vi setter fart fremover og kommer da med hele laget,
det kunne fort blitt flere mål og det er bare detaljer som står i veien for at vi ikke vinner med mer i dag.