tilbake

Snøgg -  Sigdal 18 - 0

Notodden kunstgress torsdag 15. april 2010

Grei seier mot Sigdal

Vi går ut som vi ble enige om med høyt trykk på motstander og vinner til stadighet ballen høyt oppe på banen.
Line, Camilla og Rikke holder lekestue med Sigdal-forsvaret de første 15 minuttene og det står 7-0.
Deretter faller vi i intensitet, dette er helt naturlig og vi kan ikke forvente at vi holder fullt trykk hele kampen.
Det som er mindre bra er at vi også faller i presisjon. I de periodene vi ikke holder trykket oppe,
ønsker jeg at vi ruller litt bak I forsvaret og holder ballen i laget, for å trekke motstanderen ut.

2.omgang er prestasjonen mange hakk bedre, vi spiller mye bedre fotball i hele omgangen.
Marie kommer inn og gjør sine saker bra! Og selv om vi “kun” scorer 7 mål i denne omgangen så er det en bedre omgang vi leverer som lag.

Totalt sett så skal vi ta med oss seieren og viljen til å komme i angrep inn mot søndag, alt annet skal vi legge bak oss.
Sigdal er ikke noe stort lag i dag og det kommer garantert til å bli tøffere på søndag.

Da møter vi Hole/Haugsbygd som er et bra lag.Avreise klokken 12.00 fra Sætre.
HUSK kampmat til å spise på bussen. Samt litt og spise etter kampen.
Drikk rikelig med vann fra lørdags formiddag!

Laget

Kirvil Schau Odden, Vilde moen Soltvedt, Ingrid Marie Høimyr Heggenes, Kristina Bjølverud, Stine Merethe, Ann Kristin Knutsen, Elin Åsgard,
Kathrine Navelsaker Klæboe, Line Marie Brendemo, Rikke Schau Odden og Camilla Stykket

Innbyttere

Heidi Rødseth Bakka, Marie Schau Clausen og Jenny Landsverk

Se telen web også

STORSEIER: Line Brendemo scoret fem mål da Snøgg-damene slo Sigdal 18-0.

Målorgie i seriestarten
Snøgg-damene lå an til å sette ny scoringsrekord da Sigdal kom på besøk i seriepremièren.

TROND KAASA
Tlf. 932 34 225 – trond.kaasa@telen.no

I 2006 slo de Stridsklev 29–0. Etter 16 minutter mot Sigdal ledet de 7-0, og lå foran skjema. Det endte med «bare» 18–0.

Sterk åpning
Etter seks minutters spill mot Sigdal ledet de 3–0. Det kunne stått 6–0 ettersom det ble brent store sjanser i åpningsminuttene. Det er morsommere å vinne jevne kamper enn slike som denne. Egentlig så har vi vel ikke blitt noe klokere etter en slik kamp, sier høyreback Stine Knutsen, som hadde en usedvanlig rolig kampkveld. Keeper Kirvil Schau Odden skiftet fra kort til lang bukse i pausen for å beholde varmen.

Nyopprykket
Sigdal hadde aldri spilt en 3. divisjonskamp før møtet med Snøgg. I morra spiller Snøggdamene ny seriekamp – borte mot Hole/Haugsbygd på Aka Arena på Hønefoss. Trener Stein Listaul tror man da vil få svaret på hvor godt laget er i år. Det tror jeg fort kan være laget å slå for å klare målet om kvalifisering. Der må vi være på tå hev i 90 minutter, sier han noe spillerne naturlig nok slet med mot Sigdal.

Kanonscoring
Blant mange fine scoringer mot Sigdal fortjener kaptein Elin Åsgard bestemannsprisen. Hennes frispark fra kanten av 16-meteren føk inn i motsatt kryss. En liknende scoring i Tippeligaen ville garantert blitt plukket ut blant rundens mål av ekspertene i TV2. Samme Åsgård styrte midtbanen til Snøgg med stor kløkt og presisjon i pasningsspillet, og kunne garantert spilt fotball på et langt høyere nivå enn 3. divisjon.

Konsentrasjon
I pausen mot Sigdal innrømmer Åsgård at de snakket om å ta scoringsrekorden fra 2006.  Vi hadde det som et lite mål, men dessverre klarte vi ikke å holde oppe trykket. I begynnelsen av kampen klarte vi å holde tempoet oppe, og da spilte vi oss fram mange mål og sjanser, mener kapteinen, som er forberedt på langt tøffere motstand søndag. Det vil være trist om nivået i Buskerud ikke er høyere enn dette. Skal vi utvikle oss videre som lag trenger vi å spille jevne kamper, sier hun. Til søndagens kamp mot Hole/Haugsbygd er også lagets nye spiler fra Kongsberg, Thea Jonsdal spilleberettiget.