tilbake

Snøgg -  Vestfossen 2 - 0

Notodden kunstgress mandag 10. ma 2010

Full pott for Snøgg-damene

Snøgg Fotballs seniordamer hentet hjem sin tredje serieseier av tre mulige så langt da gode Vestfossen ble slått 2-0
i en 3. divisjonskamp på Notodden kunstgress mandag kveld. Snøgg åpnet kampen friskest
og kunne meget vel tatt ledelsen allerede etter tre minutters spill da Camilla Stykket skjøt i tverrliggeren fra god posisjon.
Utover i omgangen bølget spillet fram og tilbake med et lite overtak til Snøgg, skjønt jentene var på ingen måte
fornøyde med tingenes tilstand da det fortsatt sto 0-0 ved pause.

I andre omgang var det et mer målrettet Snøgg-lag som kom på banen. Hjemmelaget tilrev seg et klart initiativ
og trykket på gjennom store deler av omgangen uten å få hull på byllen.

Etter som gjestene stadig viste tegn på å orke mindre og mindre virket det likevel bare å være et tidsspørsmål før Snøgg-jentene fant veien til nettmaskene.
Drøye 20 minutter før slutt skjedde det da kaptein Elin Åsgard dundret et frispark i nota fra rundt tjue meter.
Få minutter seinere var det Kristina Bjølveruds tur til å få navnet sitt i målprotokollen
da hun dukket opp på bakerste stolpe for så å styre et innlegg i kasse bak Vestfossens gode keeper.

På stillingen 0-0 i andre omgang mente begge lag seg snytt for straffe. Vestfossen syntes å ha god grunn til å rope høyt i sitt tilfelle.
Seieren til et jevnt besatt Snøgg var like fullt av den svært fortjente sorten. Et ekstra pluss til energifylte Stine M. Knutsen og Line Brendemo.

Snøgg:
Kirvil Schau Odden, Vilde Soltvedt, Kristina Bjølverud, Ingrid Heggenes, Stine M. Knutsen, Elin Åsgard,
Kristin Antonsen, Ann-Kristin Knutsen, Camilla Stykket, Rikke Schau Odden og Line Brendemo.

Innbyttere:
Thea Jonsdal, Heidi Rødseth Bakka, Ann-Christin Skarseth, Jenny Landsverk, Marie Schau Clausen og Kathrine Navelsaker Klæboe.

Snøgg topper nå 3. divisjon avdeling 1 med ni poeng på tre kamper og en målscore på 23-2.

Link til Telen web

Tre nye Snøgg-poeng

Laget har fått en kanonstart på sesongen med tre strake seirer. De topper tabellen med en målforskjell på 23–2.

0–0 ved pause

Snøgg åpnet kampen best, og kunne tatt ledelsen allerede etter tre minutter.
Camilla Stykket sendte ballen i tverrliggeren fra god posisjon. Spillet bølget fram og tilbake før pause,med Snøgg som det førende laget. Ved pause var det enighet i garderoben omatmålløst ikke var bra nok.

To kjappe mål

Det var etmer målrettet Snøgglag som entret banen etter pause.
Gjestene ble slitne, og etter 20 minutter fikk hjemmelaget hull på byllen.
Kaptein Elin Åsgård viste framskuddfoten,
og sendte et frispark rett i nota fra 20 meter. Og da midtstopper Kristina Bjølverud doblet noen minutter senere var kampen i realiteten avgjort.

Snytt for straffe

Det spørs om det ikke skulle vært blåst to straffespark på kunstgresset mandag.
Ett til hvert av lagene. Ingen i Snøggleiren hadde protestert hvis gjestene hadde fått muligheten fra straffemerket på stillingen 0–0.

TILBAKE: Kristin Antonsen var tilbake på banen etter sykdom mot Vestfossen.

Fortjent seier
Men straffer eller ikke. Seieren til Snøgg var fullt fortjent etter spill og sjanser. Igjen dro hjemmelaget nytte av en stor og jevn stall.
Gjestene fra Vestfossen ble tydelig slitne utover i den 2. omgangen,
men laget besto av spillere som er i stand til å gjøre livet surt for flere av motstanderne denne sesongen.
For Snøgg var det gledelig å ha tilbake sliteren Kristin Antonsen på midtbanen. Hun river og sliter i det meste, men honnøren til de beste Snøgg-spillerne gikk denne gang til alltid energiske Stine Merete Knutsen på backen og kantspiller Line Brendemo.

Snøgg-damenes neste seriekamp spilles hjemme mot Åssiden 24. mai.
Den utsatte kampen mot Lier/Amazone Asker spilles antakelig i Idrettsparken torsdag 27. mai

AVGJORDE: Kaptein Elin Åsgård avgjorde kampen på et vakkert frispark.