tilbake

Snøgg j19 -  Skeidar j19 0 - 0

Notodden kunstgress onsdag 28. april 2010

Uavgjort for Snøgg-jenten

Snøgg Fotballs unge J19-lag seriedebuterte med 0-0 mot gode Skidar på Notodden kunstgress onsdag kveld.
Snøgg åpnet friskest og kunne tatt ledelsen tidlig i omgangen, men Skidars keeper kom i veien etter godt angrepsspill av hjemmelaget.
Bortelaget skulle etter hvert også få sine muligheter. Da tjue minutter var gått, smalt ballen i Snøgg-stanga etter at hjemmelagets gode keeper,
Kirvil Schau Odden, først hadde fått fingertuppene på et skudd etter corner.

Utover i andre omgang tok bortelaget over noe av initiativet. Rett før slutt kunne imidlertid Snøgg ha sikret seieren etter å ha trykket solid på,
men Skidar fikk reddet på streken. Alt i alt en godt gjennomført seriepremiére av Snøgg der halvparten av spillerne fortsatt holder J16-alder.
Dagens Snøgg-spiller: Stine Hegna Natadal.