tilbake

Snøgg - Uredd FK1 1-4

Idrettsparken kunstgress søndag 21.februar 2010

Tøff motstander i vinterseriekamp

En skikkelig test på hvordan vi ligger i løypa foran årets sesong. Uredd vil kjempe i toppen av 2 divisjon og har slått 1 divisjonslaget Larvik 5-1 en uke tidligere.

Vi stiller uten Kristina, Heidi og Eldbjørg foran denne kampen, og forandringer på laget som slo Borg/Tollnes. Vesla gikk ned og spilte stopper, Vilde fra start på høyre back og Marie inn som indreløper. Vi viste at dette ble en tøff kamp, og la en taktikk i forhold til motstander.

1 omgang har Uredd mye ball, og kommer til mye sjanser. Mange sjanser ble avverget av et aggressivt forsvar som bryter veldig ofte foran deres spillere, og med en veldig opplagt Kirvil helt bakerst så holdt vi de til 2-0 ved pause. Og har vi hatt hellet på vår side offensivt så har vi kunne skåret et mål med Camilla som var igjennom alene med keeper.

Pausen ble brukt til å rette opp noen småting.

2. omgang så ligger vi mer riktig, og får enda flere brudd som igjen resulterer i noen overganger. Etter en fantastisk kontring, får Line æren av å sette ballen bak Uredds keeper. Dette var et prakteksempel på god bevegelse og flotte pasninger. Etter dette var Uredd rystet og vi fikk en ekstra glød. Men dette skulle dommeren klare å snu på egen hånd da det ble dømt tilbakespill etter at Ann-Kristin redder mesterlig på streken og Kirvil plukker opp ballen. Merkelig, Uredd setter inn frisksparket fra 5 meter. Etter dette faller vi litt, og de setter inn et mål til.

Vært og merke seg er at vi holder ut en hel kamp mot en antatt mye bedre motstander, og det er veldig lovende foran årets sesong. Vilde spiller fra start og gjør en god kamp, Marie spiller sin første kamp fra start og viser at hun vil kjempe om en plass på laget og Ann-Kristin er stødig som midtstopper også, har god spilleforståelse og er veldig viktig for oss i og med at hun kan bekle mange posisjoner. Og vi må huske at alle disse er 16 år!