Snøgg -  Fossum 6 - 1

Idrettsparken søndag 27. februar 2011

Overbevisende  6-1 seier

Maken til en mer snakkesalig gjeng før, under og etter match skal en lete lenge etter.

Men jentene var klare for kamp, og selv om Fossum tok en tidlig ledelse, og fikk trua på seier,
viste jentene hva som bor i laget, som også for øvrig mangler flere sentrale spillere til kampen.

Eneste fokuset før kamp var å være ett spillende lag, som turte å holde ballen langs bakken.
Det viste seg og ikke å være noe problem, for etter at Camilla dundret ballen i mål på kjent vis,
og Elin viste hva om bor i skudd foten var vi i ledelse. Vi ble bare bedre og bedre gjennom omgangen,
Line som kanskje spilte sin siste Snøgg match la på til både 3 og 4-1 som var resultatet til pause.

Etter hvilen forsøkte Lillebuen seg med en ny formasjon som gjorde at nivået falt litt etter pause,
men Skarseth stengte buret totalt. Det ble noe jevnere i 2.omgang,
allikevel klarte Elin og Line å putte hvert sitt. Noe som gjorde at sluttresultatet ble 6-1.

Ny formasjon, spillere fikk prøve seg på posisjoner, og nye spillere var litt av årsaken til at det dalte litt på nivå i 2.omgang,
men dette var første matchen, og når alle blir varme i trøya viser det seg nok at dette er starten på noe bra.
Jentene viste at de ikke skal bli tatt lett på i år, tenningen var på topp, dommeren delte ut kort,
Fossum jentene gikk sure ettersom vi var giret fra start. Bra Jenter, skal være litt tenning, selv i treningskamper,
det skal gjøre litt vondt å møte Snøgg i 2011!