PÅ ETTERSKUDD: Marthe Wullum Aune og Eiks 2. divisjonsdamer hadde langt fra dagen mot Skarphedin i går. Foto: Anette K. Haldorsen

TØNSBERG: Eiks fotballdamer ser ut til å ha gått inn i en real høstdepresjon.
I torsdagens møte med Skarphedin gikk det meste på tverke.

Kamp om tredjeplassen

Verken Eik eller Skarphedin har stort annet enn tredjeplassen i avdelingen å spille for.
Og kanskje var det også derfor at hjemmelaget fremstod som nettopp en uinspirert middelhavsfarer.

– I dag ser vi ikke ut som divisjonens nest mestscorende lag.
Faktisk så ser vi ikke ut til å være i stand til å score mål i det hele tatt, sa Sørum.

Skarphedin på sin side, var dødelig effektive.
To sjanser og en heldig lobb resulterte i tre nettkjenninger.

Elendig start

Kampen var kun få minutter gammel da gjestene utnyttet en tellefeil i Eik-forsvaret, og det sto 0–1.
En liten halvtime senere var telemarkingene frempå nok en gang, 0-2.
Eik på sin side, ble løpende imellom, og slet med å skape noe som helst.

– Dette var kampen der vi skulle bevise at vi er gode nok for tredjeplassen i avdelingen.
Det var vi definitivt ikke i dag
.

Hadde ikke dagen

Hva som ble sagt i pausen, vites ikke.
Men, det var tilsynelatende et mer våkent hjemmelag som kom på banen i den andre omgangen.

– Jeg forsøkte å gi noen klare beskjeder i pausen. Det hjalp til en viss grad, men det var likevel langt fra godt nok.
Vi er nummer to på nesten alt, og ikke presise nok i det vi foretar oss.

Kampens siste scoring kom ut av ingenting, få minutter før slutt.
En heldig lobb gikk så vidt innom hanskene til Eik-keeper Martine Olsen, og i mål.

– Det siste baklengsmålet oppsummerer i grunnen hele kampen.